Op dinsdag 21 februari 2017 zijn wij gestart met ons “Preventief GezondheidsPlan” voor honden en katten. Met dit gezondheidsplan willen we door middel van betere preventieve zorg uw dier(en) gezond houden. Preventieve gezondheidszorg omvat o.a. gezondheidscontroles, vaccinaties, ontworming, antivlo- en antiteekbehandeling. Betere preventieve zorg wordt dan bereikt door middel van een strak plan van herinneringen en goede producten. Preventie van bepaalde wormen en ziekten bij uw dier (zoönosen) zijn ook van belang voor de menselijke gezondheid. Spoelwormen van hond en kat en Leptospirose bij de hond zijn namelijk besmettelijk voor uzelf!

Voor een maandelijks vast bedrag (dit verschilt voor de kat en hond en is bij honden afhankelijk van het lichaamsgewicht) krijgt uw huisdier een compleet pakket. Elk half jaar een preventieve gezondheidscheck, eens per jaar vaccinaties en voor een heel jaar kwaliteitsproducten naar keuze tegen vlooien, teken en wormen. Daarnaast geven we u als deelnemer 10% korting op voeding, medicijnen, diagnostiek, ziekteconsulten, operaties, etc. Door de maandelijkse betalingen (via automatische incasso) van een vast bedrag kunt u de kosten van de preventieve zorg voor uw huisdier(en) spreiden en de kans op vergeten is dan minimaal. Door de regelmatige gezondheidscontroles en advisering kunnen we eventuele medische problemen voorkomen en/of sneller ontdekken en behandelen. Voor katten die binnenshuis leven kunt u ook een Preventief Gezondheidsplan afsluiten met halfjaarlijkse controles, vaccinaties en 10% korting, maar met een kleiner pakket aan antiparasieten-behandelingen.

Heeft u interesse? We geven u graag uitleg over het Preventief GezondheidsPlan voor uw hond of kat. Kom gerust langs of maak een afspraak voor een persoonlijke uitleg.

Aanmelden kan ook direct via deze link: https://registratie-huisdierenzorgplan.premierpetcareplan.com/?slug=DierenkliniekdePaltrok

 

Het team van Dierenkliniek de Paltrok

 

Pin It on Pinterest

Share This