Nienke Versluis- de Vries

Mijn naam is Nienke Versluis. Ik ben getrouwd en woon samen met mijn man en 2 kinderen in Waddinxveen. Op dit moment hebben wij 2 katten en een aantal cavia’s.

Ik ben sinds 2001 werkzaam bij de Paltrok. Tijdens mijn 4- jarige opleiding, dierverzorging aan het Groenhorst College in Barneveld, heb ik in het laatste jaar bij de Paltrok stage gelopen. Na afronding van mijn opleiding kwam er net een vacature vrij, dus kon ik gelijk mooi blijven!

We hebben een gezellig team waar ik het prima naar mijn zin heb. Het werk is erg afwisselend. Naast het contact met leuke eigenaren aan de balie, vind ik het ook erg leuk om te assisteren bij operaties en de opnamedieren in de gaten te houden.

Op dit moment volg ik de opleiding voor kattengedragstherapeut aan de Tinley Academie. Op deze manier wil ik kat eigenaren zo goed mogelijk helpen en begeleiden om problemen, zoals: onzindelijkheid, agressie tussen katten, agressie naar mensen, krabben op ongewenste plekken, op te lossen.

Tevens houd ik mij binnen de praktijk bezig met de prijsadministratie en voorraadbeheer van materialen. Ook begeleid ik graag eigenaren van dieren met overgewicht en probeer een werkbaar advies te geven over een dieet in combinatie met (meer/ andere) beweging.

 

Pin It on Pinterest

Share This