Marphy Rebel

Mijn naam is Marphy Rebel. Ik ben getrouwd en woon samen met mijn man, kinderen en onze tamme ratjes in Gouda.

Nadat ik mijn opleiding tot goudsmid in Schoonhoven heb afgerond heb ik nog eventjes een laboratorium opleiding gevolgd. Tijdens deze studie kwam er een vacature bij de Paltrok vrij. Nu werk ik alweer sinds maart 1997 met veel plezier in deze praktijk. Toen ik gestart ben bij de Paltrok heb ik de opleiding paraveterinair gedaan.

Vlak nadat ik ben gaan werken bij de Paltrok kregen wij onze eerste hond, een Nova Scotia Duck Tolling Retriever ook wel Toller genoemd. Met dit teefje hebben we twee keer een nestje gehad waarvan we beide keren een pupje aangehouden hebben. In de jonge hondenjaren hebben wij Dogfrisbee gedaan met onze honden. Op respectabele leeftijd zijn onze honden inmiddels overleden. Ons gezin beleeft veel plezier aan onze tamme ratjes.

Als assistente ben je een duizendpoot in de praktijk. We helpen eigenaren aan de balie en de telefoon, we staan de dierenarts bij tijdens operaties en in de spreekkamer. We geven adviezen, houden voorraden bij, maken afspraken, verzorgen dieren in de opname en ga zo maar door. Juist dit maakt het werk zo leuk. Geen dag is hetzelfde en ondanks dat we een agenda hebben weet je aan het begin van de dag nooit hoe hij zal verlopen.

 

Pin It on Pinterest

Share This