Justa van der Kolk

Mijn naam is Justa van der Kolk en ik ben sinds 2004 als dierenarts werkzaam in Dierenkliniek de Paltrok.

Als kind wilde ik al dierenarts worden. Gelukkig is dat gelukt en daar heb ik nooit spijt van gehad.

Ik heb het erg naar mijn zin bij de Paltrok. We hebben een fijn team van collega’s en erg veel aardige eigenaren. Het werk is afwisselend. Mijn speciale interesse hebben de gebitsbehandelingen, de weke delen chirurgie (bijvoorbeeld buikoperaties, het verwijderen van tumoren, etcetera), huidproblemen en complexe internistische problemen. Ik volg nascholing op allerlei gebied en ben lid van een internationaal kattengeneeskunde forum en heb mij aangesloten bij de “Werkgroep Kattengeneeskunde” van de KNMvD.

De laatste jaren ben ik kwaliteitscoördinator van Dierenkliniek de Paltrok. Dit houdt in het schrijven en bijwerken van ons kwaliteitsboek, het coördineren van de kwaliteitscontroles, etcetera. Verder onderhoud ik de website, social media en folders en verstuur ik de nieuwsbrieven.

Het contact met dieren en hun eigenaren in de spreekkamer zou ik echter niet willen missen. Het is een prettige uitdaging om te ontdekken wat er speelt bij een huisdier en samen met u als eigenaar te komen tot een behandelplan. Naast honden en katten behandel ik ook graag konijnen en knaagdieren. Kortom: ik kan eigenlijk niet kiezen…Dat komt goed uit in een allround gezelschapsdierenpraktijk!

Pin It on Pinterest

Share This