Wie ben ik? Mijn naam is Jodie Slappendel, ik ben geboren in Gouda en opgegroeid in Moordrecht. Momenteel woon ik samen met mijn vriend en onze Heilige Birmaan Joya en Brits korthaar Buddy in Gouda.

Tijdens mijn opleiding in Barneveld tot dierenartsassistente heb ik meerdere stages gelopen in dierenklinieken in Nederland én een buitenlandstage in Griekenland. Het is erg mooi om de verschillen in de diergeneeskunde te zien. Verschillen die allen op hun eigen manier werken.

Na 4 jaar met veel plezier mijn studie te hebben gedaan, ben ik sinds juli 2018 trotse eigenaresse van mijn diploma paraveterinair (dierenartsassistente)!
Sinds 1 september 2018 mag ik mij als nieuwste én jongste teamlid aansluiten bij het team van Dierenkliniek de Paltrok. Naast alle voorkomende werkzaamheden binnen onze praktijk ben ik verantwoordelijk voor het hygiënebeleid.

Van kind af aan ben ik geïnteresseerd in de natuur en dieren, de keuze om te gaan werken in deze sector was voor mij dan ook snel gemaakt. Ik vind het prachtig dat ik een bijdrage kan leveren aan de gezondheid en een fijn leven van uw dier.

Pin It on Pinterest

Share This