Mirjam van Amerom

Mijn naam is Mirjam van Amerom en ik kom uit Reeuwijk. Thuis heb ik een konijn, Lucky, en twee vogeltjes Buddy en Chico. Sinds begin 2019 is Troy, een Pomsky reu, daar bij gekomen. Een slimme, ondeugende en lieve hond.
Vanaf jongs af aan ben ik altijd al met dieren bezig geweest. Zo heb ik altijd al dieren gered en verzorgd, van kikker tot eend. Soms tot grote frustratie van mijn ouders!

Op het Wellant College in Gouda, heb ik de opleiding voor dierenartsassisstente/paraveterinair gevolgd.
Tijdens mijn opleiding heb ik op meerdere plekken stage gelopen, uiteenlopend van dierenwinkel tot groothandel.  Mijn laatste stage was bij dierenkliniek de Paltrok. 1 Juni 2017 heb ik mijn diploma behaald en daarna heb ik het geluk gehad om gelijk bij de Paltrok aan het werk te kunnen gaan. Ik ervaar hier dat ik het niet alleen fijn vind om met dieren te werken maar ook met mensen!

Als paraveterinair heb je vele verantwoordelijkheden; zo assisteer ik in de operatiekamer en kunt u mij ook aan de balie vinden. Daarnaast zet ik me in voor de de “Pet Fit Club”. Met de Pet Fit Club help ik uw dier op een verantwoordelijke manier af te vallen.

U kunt mij en Troy 4 dagen per week vinden in de kliniek!

Pin It on Pinterest

Share This