Graag stel ik mezelf even voor! Ik ben Anne Marie van der Hoeven en ben sinds november 2018 werkzaam als dierenarts bij Dierenkliniek de Paltrok.

De liefde voor dieren is mij met de paplepel ingegoten, doordat ik altijd omringd ben geweest door dieren, van katten tot schapen. Nu heb ik één kat, Sproet, een grote rode kater, om wie ik altijd erg kan lachen door zijn gekke streken. Ik ben opgegroeid in omgeving Oudewater en zie er naar uit om Gouda te leren kennen!

Naar mijn mening is uw dier het best geholpen wanneer u betrokken wordt bij de behandeling. Daarom hecht ik veel waarde aan open communicatie. In de dierenartsenpraktijk vind ik het bovendien erg belangrijk om vooral zoveel mogelijk ziekte te voorkomen. Dit kan bijvoorbeeld door het vaccineren van dieren, maar ook door te voorkomen dat dieren te dik worden. Nu kunt u daarvoor bij mij en Mirjam terecht voor gewichtsconsulten, de Pet Fit Club. Dan kunnen we u zo goed mogelijk helpen om uw dier het optimale gewicht te laten bereiken!

Kortom, op alle fronten interesse en enthousiasme!

Tot ziens in de praktijk!

Pin It on Pinterest

Share This