goudse post gecompr dierenkliniek de paltrok column

Het is u misschien opgevallen dat onze column in een andere krant staat op een andere plaats, een verandering. De wereld verandert en wij hebben besloten u te bedienen via de Goudse Post en hopen dat u ons weer weet te vinden.


Ook ons beroep is erg veranderd tijdens de laatste 50 jaar. Van de manlijke veearts die af en toe een hond en kat behandelde tot de meestal vrouwelijke dierenarts voor Gezelschapsdieren. Wij werken in een klein dierenziekenhuis met vele voorzieningen en wij kunnen ons met moeite verplaatsen in hoe het vroeger was. Digitale röntgen, behandelrichtlijnen, evidence based werken, de meest voorkomende bloedonderzoeken in huis uitvoerbaar, sociale media, kijkoperaties via de scoop en monitor (laparoscopische castratie), afspraak op maat voor bange dieren, spreekuur speciaal voor gestreste katten, veel thuis bezoeken voor euthanasie en ziekten, eHealth consulten etc. Wij veranderen op basis van vraag en aanbod van de nieuwe mogelijkheden.

Het gaat er in onze beroepsuitoefening om dat u en wij ons “thuisvoelen” bij elkaar, in vertrouwen, om samen het welzijn van uw dier te dienen. Het uitgangspunt is dierwelzijn. Grenzen bewaken, die voor ieder dier en iedere eigenaar verschillen, in diagnostiek en behandeling vraagt veel communicatie. Zorg op maat is ons uitgangspunt. Feedback van onze diereigenaren is sturend.
Dit alles vraagt om een flexibele manier van denken van u en ons in goed overleg en wij nemen daar graag de tijd voor. Een flexibele geest in een veranderende wereld, een uitdaging!

Het team van Dierenkliniek de Paltrok